I.S. WAVY CARTON S.R.L a fost înființată la data de 20.10.2014, fiind înregistrată la Rețeaua Roct-Întreprinderi Simulate, cu numărul J15/88/20.10.2014 și CUI-ul: RO1210007110, având doi acționari. Statutul juridic al firmei este cel de societate cu răspundere limitată, firma având un capital social de 8000000 LEI.
Numărul angajațiilor care își desfășoară activitatea în prezent în firmă este de 14. În prezent, firma își desfășoară activitatea într-un spațiu închiriat, cu sediul în B006, Aleea Sinaia, nr.13, Târgoviște.
Tipul de activitate al firmei noastre constă în comerțul cu amănuntul a cutiilor din carton. Codul CAEN al firmei noastre este 1721 cu descrierea activității:”Fabricarea hârtiei și cartonului ondulat și a ambalajelor din hârtie și carton”. Activitatea de bază a firmei I.S WAVY CARTON S.R.L se referă la protecția bunurilor, valorilor și persoanelor.
În esență activitatea presupune fabricarea și comercializarea cutiilor de carton. I.S WAVY CARTON S.R.L are o capacitate de productie de peste 90 milioane mp de carton ondulat pe an si asigura fabricarea placilor de carton ondulat in 3 si 5 straturi, precum si confectionarea cutiilor din acestea. Cartonul ondulat – disponibil in nuante natur sau alb – poate avea ondule de tip B, C, E, CB sau CE.
Ambalajele din carton ondulat prezinta numeroase avantaje. Datorita acestora, in prezent peste 50% din marfurile produse pe plan mondial sunt ambalate si depozitate, transportate sau comercializate cu contributia acestora. Cele mai importante avantaje pe care ambalajele din carton ondulat le ofera sunt:
– Confera protectie produselor prin capacitatea ridicata de a prelua solicitarile mecanice de catre structura cartonului ondulat.
– Sunt mai usoare de circa 3 ori decat cele din lemn, fiind posibila cresterea greutatii nete a marfurilor transportate si scaderea cheltuielilor de transport.
– Pretul de productie este mult inferior altor categorii de ambalaje. Aceste ambalaje se depoziteaza si transporta in stare pliata, oferind beneficiarilor o economie semnificativa de spatiu.
– Faciliteaza vanzarea marfurilor prin faptul ca pe cutii pot fi tiparite informatii detaliate privind continutul produsului dar si alte elemente de reclama; din ce in ce mai frecvent ambalajele din carton ondulat insotesc produsele de la momentul ambalarii pina in momentul vanzarii, fiind utilizate si ca suport pentru prezentarea marfurilor pe raft (display-uri).
– Durata redusa de proiectare si fabricare a ambalajelor din carton ondulat, prin utilizarea proiectarii asistata de calculator si a unor masini cu un grad mare de automatizare si productivitate ridicata conduc la comprimarea in timp a diferitelor faze de executie.
– Recuperarea integrala a ambalajelor folosite si utilizarea lor la fabricarea hartiei din care sunt fabricate alte ambalaje din carton ondulat confera acestui tip de ambalaj calitatea de a fi 100% ecologic.
Prin proprietatile sale – greutate redusa, rezistenta mecanica mare, buna protectie a marfurilor chiar si in conditii de temperatura si umiditate scazute, prezentarea superioara a produselor – ambalajele din cartonul ondulat satisfac cele mai exigente cerinte ale diverselor ramuri industriale.

Obiective pe termen lung:
-Să cuprindă 80% din piață;
-Să cucerească noi piețe prin servicii de calitate.

Obiective pe termen mediu și scurt:
-Să realizeze contracte cu persoane juridice;
-Să ridicăm standardele în ceea ce privește eficiența și rentabilitatea în beneficiul clienților;
-Crearea unei afaceri prifitabile;
-Creșterea cifrei de afaceri cu 10%;
-Să efectueze tranzacții naționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *