Produsele oferite constă în cutii de carton pentru orice categorie de produse. Ca urmare a investiției inițiale IS WAVY CARTON oferta clienților săi servicii/produse precum:
 Carton ondulat tip II, comercializat sub forma de suluri cu latimea cuprinsa intre 500 si 2100 mm si greutatea de la 10 pana la 20 kg/rola;
 Carton ondulat tip III, ondula B, C, E;
 Carton ondulat tip V, ondula B+C, C+E;
 Cutii din carton ondulat tip III, tip V si microondulat, modele clasice sau cu inchideri speciale si decupaje, neimprimate sau cu imprimare in 1-4 culori, conform solicitarilor clientilor.
Cartonul ondulat asigura cerinta clientilor de a realiza ambalaje rezistente, care sa protejeze marfurile pe timpul transportului si depozitarii.
De asemenea, printr-un design placut al cutiei (inchideri speciale, decupaje, imprimare cu modelul solicitat de client, caserare, etc) se  asigura si promovarea produselor ambalate.
Principalele segmente de piata carora li se adreseaza produsele noastre sunt:
 Producatorii de ambalaje din carton ondulat;
 Producatorii de bunuri de larg consum din diverse sectoare industriale precum:
-industria alimentara cu diversele ei subramuri – panificatie, industria bauturilor alcoolice, industria de prelucrare a laptelui, carnii, industria fructelor si a legumelor proaspete sau conservate;
-industria textila;
-industria de incaltaminte si marochinarie;
-industria produselor electronice, electrice, electrocasnice si electrotehnice;
-industria mobilei;
-industria sticlariei si a portelanului;
-industria obiectelor sanitare, de feronerie si uz casnic;
-industria cosmetica si a produselor de igiena;
-industria materialelor de constructii;
-papetarie (bibliorafturi si sisteme de indosariere);
-sanatate (colectarea deseurilor sanitare.
Aceste produse sunt de calitate superioară și se vând la prețuri avantajoase pentru potențiali clienți. Piața țintă este reprezentată de toți clienții potențiali care au aceeași nevoie sau dorință și care sunt dispuși și au capacitatea de a se angaja într-o relație de schimb pentru satisfacerea aceleași nevoi sau dorințe.Pentru ca firma să-și atingă obiectivele propuse este necesar să știm cum să atragem clienții. Fima noastră are la bază o strategie de marketing și anume: împărțim clienților pliante, cărți de vizită , oferte cu produse de calitate și la prețuri avantajoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *