TU DAI CLICK NOI FURNIZAM
TU DAI CLICK NOI REPARAM
Mesaj VIDEO


Crearea unei viziuni cu privire la o situaţie optimă, dorită, a viitorului I.S. SIMSERVICE SRL, este una dintre metodele cele mai populare pentru planificarea şi implementarea schimbărilor la nivelul IS, inclusiv a culturii acesteia

Despre Noi

Ca obiectiv pe termen mediu ne-am propus sa deschidem un magazin virtual in care sa comercializam produse electronice, electrocasnice, bricolaj. Ca obiective de termen lung firma IS SimService SRL, are in plan sa isi dezvolte ramurile de activitate si sa isi creeze noi ramuri tot in domeniul tehnic.

Echipa

Aptitudinile, creativitatea şi dorinţa de a cunoaşte ideea de afacere au o contribuţie majoră la dezvoltarea pe plan profesional a membrilor echipei noastre, pentru o bună pregătire în ceea ce va urma în viitorul apropiat în calitate de angajaţi.

Clienți

Viitorii clienti ai companiei vor fi atat din randul firmelor care folosesc echipamente electronice in desfasurarea activitatilor economice, firme care se ocupa cu vanzarea de electrocasnice, electronice sau telefoane mobile, dar si persoane fizice care vor sa isi achizitioneze produse electrocasnice/electronice.